Το Sport.Systems είναι μία εξατομικευμένη υπηρεσία προπόνησης, που μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις στο στόχο σου:

Γρηγορότερα, Ευκολότερα και με Ασφάλεια!

To CrossFit είναι μια μέθοδος άσκησης/άθλημα, το οποίο βασίζεται στην εκτέλεση ασκήσεων που βασίζονται στη μηχανική του σώματος, σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο μοτίβο υψηλής έντασης.

Τι σημαίνουν όλα αυτά?!

  • Μέθοδος άσκησης: Προπόνηση σύμφωνα με ένα δοκιμασμένο τρόπο, ο οποίος επιστημονικώς αποδεδειγμένα μας οδηγεί στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης, της υγείας μας και της καθημερινής μας ζωής
  • Άθλημα: Οι ασκήσεις τηρούν συγκεκριμένα, μετρήσιμα χαρακτηριστικά, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στον ασκούμενο να καταλαβαίνει ξεκάθαρα την πρόοδό του, ενώ του δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνεται και να ανταγωνίζεται τους συναθλητές του και αθλητές από όλο τον κόσμο. Πεμπτουσία αυτού του ανταγωνισμού το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Fitness το οποίο αναδεικνύει τους πιο FIT άντρες και γυναίκες στον κόσμο (CrossFit GAMES).
  • Ασκήσεων που βασίζονται στην μηχανική του σώματος: Ξεχάστε τα μηχανήματα, ξεχάστε ασκήσεις κατά τις οποία γυμνάζεται συγκεκριμένος μυς/ άρθρωση. Το «μηχάνημα» είναι το σώμα μας και οι ασκήσεις που εκτελούμε είναι εφαρμόσιμες στην καθημερινότητα μας, προετοιμάζοντάς μας για την ίδια τη ΖΩΗ!
  • Συνεχώς μεταβαλλόμενο μοτίβο: Κάθε μέρα μια νέα άσκηση, κάθε μέρα μια νέα πρόκληση! Με λίγα λόγια, είναι αδύνατο να βαρεθείς, ενώ παράλληλα καθημερινά ανακαλύπτεις πράγματα που δεν φανταζόσουν ότι μπορούσε να κάνει το σώμα σου!
  • Υψηλής έντασης: Όπως εύστοχα διαπίστωσαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι «Οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τὸ πολύ». Δεν χρειάζεσαι άπειρες ώρες στα γυμναστήρια για να πετύχεις το στόχο σου (αδυνάτισμα, γράμμωση, καλύτερη φυσική κατάσταση, υγεία, επαναφορά από τραυματισμό/ασθένεια κλπ). Το προπονητικό πρόγραμμα του CrossFit διαρκεί το μέγιστο 1 ώρα, μαζί με το ζέσταμα και την αποθεραπεία!

Μπορεί λοιπόν να σου δίνει όλα όσα χρειάζεσαι ή να συμπληρώνει τα κενά όπου υπάρχουν! (Φυσική κατάσταση, δύναμη, ελαστικότητα, αντοχή, συντονισμός, ακρίβεια, καρδιοαναπνευστική αντοχή, ταχύτητα, ιδιοδεκτικότητα, αντοχή στη δύναμη, ισχύ, ειδικές δεξιότητες κλπ).

This site is registered on wpml.org as a development site.