Το CrossFit “INDUSTRY” Piraeus είναι το πρώτο και μοναδικό CrossFit Kids Affiliate στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει πως έχει προπονητές και εγκαταστάσεις οι οποίες έχουν πιστοποιηθεί για προπόνηση παιδιών 3-17 ετών στο CrossFit για παιδιά (CrossFit Kids Certified) όλων των κατηγοριών. Συνδυασμένο μάλιστα με τα ήδη πετυχημένα προγράμματα CrossFit και ενδυνάμωσης στο CrossFit του γυμναστηρίου μας, το CrossFit “INDUSTRY” Piraeus, είναι η μόνη αθλητική εγκατάσταση στην Ελλάδα (και από τις καλύτερες στην Ευρώπη) που προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα Fitness για όλη την οικογένεια!

Τι είναι – Τι δεν είναι το CrossFit Kids
Το CrossFit Kids ΔΕΝ είναι απλά μια κλιμακωμένη προς τα κάτω (ευκολότερη) έκδοση του CrossFit. Είναι ένα πρόγραμμα εξοπλισμένο με τα εργαλεία του CrossFit και σχεδιασμένο για τα παιδιά και τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει η ανάπτυξή τους.

Ποιούς αφορά;
Αφορά παιδιά και έφηβους από 3 έως 18 ετών. Οι ηλικιακές κατηγορίες δεν είναι αυστηρές γιατί η πρόοδος και η ανάπτυξη του παιδιού αξιολογείται από τους προπονητές για την επιλογή τμήματος αλλά και για την προαγωγή του σε τμήμα μεγαλύτερου επιπέδου. Ενδεικτικά, οι κατηγορίες είναι Προσχολικό CrossFit(3-5), Παιδικό CrossFit(5-12), Εφηβικό CrossFit(12-18).

Γιατί εμάς;
Η εγκαταστάσεις μας είναι πιστοποιημένες για CrossFit & CrossFit Kids (Crossfit Affiliate & CrossFit Kids Affiliate). Αυτό σημαίνει ότι τηρούν υψηλά standards ποιότητας τόσο στις εγκαταστάσεις όσο και στις προπονητικές μεθόδους.
Το γυμναστήριο μας λειτουργεί με κρατική άδεια για εκτέλεση προπονησης υψηλής έντασης τύπου CrossFit.

Οι προπονητές μας:
Το CrossFit Kids διδάσκεται από προπονητές με εμπειρία στην εκπαίδευση παιδιών και μάλιστα σε ποικίλους τομείς, απόφοιτους Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Ελλάδας και του Εξωτερικού, πιστοποιημένους για CrossFit & CrossFit Kids.
Το πρόγραμμα τελεί υπό την άμεση επίβλεψη και το σχεδιασμό ενός από τους καλύτερα εκπαιδευμένους προπονητές CrossFit στην Ελλάδα και του μοναδικού Έλληνα προπονητή πιστοποιημένου για εκπαίδευση παιδιών στο CrossFit – CrossFit Kids (Νικόλαος Βαλσαμάκης MSc).

Σε τι διαφέρουμε;
Το γυμναστήριο στελεχώνεται από νέους ανθρώπους, επαγγελματίες και με σπουδές στα αντικείμενά τους. Οι προπονητές CrossFit Kids μάλιστα ελέγχονται ετησίως ποινικά, ώστε να είμαστε σίγουροι (εμείς αλλά κι εσείς) ότι είναι ασφαλείς για τα παιδιά.
Ο εξοπλισμός μας είναι εισαγωγής από τους καλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως (Rogue Fitness, Dynamax κλπ.) και όπως είναι γνωστό… δεν λυπηθήκαμε ποτέ τα λεφτά μπροστά στην ποιότητα.

Περισσότερες πληροφορίες για εμάς μπορείτε να βρείτε εδώ

Want to know about our offers first?
Subscribe our newsletter

Subscribe our newsletter

This site is registered on wpml.org as a development site.