• Επιλέγεις ένα από τα 3 προγράμματα
  προπόνησης/παρακολούθησης (Athlete, Performance, Champion) ή μας ζητάς να φτιάξουμε ένα πλάνο εξειδικευμένο για σένα!
 • Αξιολογούμε το επίπεδο που βρίσκεσαι,
  ενώ ταυτόχρονα θέτουμε MAZI τους στόχους που θέλεις να πετύχεις.
 • Σχεδιάζουμε το προπονητικό σου πρόγραμμα,
  το οποίο προσαρμόζεται πλήρως στις ιδιαιτερότητες της καθημερινότητάς σου και σε οποιαδήποτε αλλαγή/ανάγκη προκύψει στη διάρκεια που θα το υλοποιείς, πάντα με την συμμετοχή σου!
 • Παρακολουθείσαι από κοντά ή/και εξ’ αποστάσεως
  από την επιστημονική μας ομάδα, με τα πιο σύγχρονα προπονητικά εργαλεία.
 • Ενημερώνεσαι, εκπαιδεύεσαι και παίρνεις
  σημαντική Ανατροφοδότηση/Feedback μέσα από ζωντανή επικοινωνία με τους προπονητές μας!
 • Σου δίνεται η ευκαιρία
  να συμμετάσχεις σε ομαδικές προπονήσεις, Workshops, σεμινάρια κλπ. – να μάθεις και να προπονηθείς με τους καλύτερους!

Έρχεσαι στο γυμναστήριο στην ώρα σου (η ακρίβεια στο CrossFit είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες), στο τμήμα που ανήκεις (ΟΛΟΙ ξεκινούν ως TRAINEES και ανεβαίνουν όταν ο υπεύθυνος προπονητής κρίνει ότι είναι έτοιμοι και εφόσον το επιθυμούν σε μεγαλύτερα επίπεδα: Athletes, Rx, Αγωνιστικό κλπ). Ακολουθείς το πρόγραμμα της προθέρμανσης μέσα από απλές ασκήσεις το οποίο διαρκεί από 10 ως 15 λεπτά. Ακολουθεί εκπαίδευση πάνω σε τεχνικές ασκήσεων (15-20 λεπτά) οι οποίες στη συνέχεια εφαρμόζονται στο κυρίως προπονητικό πρόγραμμα (7 – 25 λεπτά). Στη συνέχεια κάνεις αποθεραπεία για χαλάρωμα και έχοντας γίνει καλύτερος και πιο υγιής… έφυγες!

Προπονητικό πρόγραμμα: Το ρολόι μετράει αντίστροφα, η μουσική παίζει δυνατά, ο αγώνας ξεκινά! Όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας μόνος του, προσπαθεί να πετύχει το στόχο της ημέρας, ο οποίος μπορεί να είναι ο μέγιστος αριθμός επαναλήψεων, ο μέγιστος αριθμός γύρων, ο ελάχιστος χρόνος ολοκλήρωσης ή και ένα προσωπικό ρεκόρ στη άρση βαρών. Σίγουρα υπάρχει ένας μόνο νικητής, αλλά στον τερματισμό φτάνουμε όλοι μαζί, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο σαν ομάδα!

Διασκεδαστικό όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε, ευεργετικό όσο τίποτα άλλο, εθιστικό όπως η ίδια η ζωή!

Σημείωση: Οι υπεύθυνοι προπονητές είναι πάνω από τον αθλητή σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, παρέχοντας συμβουλές, διορθώσεις και φροντίζοντας για την ασφαλή και σωστή εκτέλεση του προγράμματος.

This site is registered on wpml.org as a development site.