Η απάντηση στην ερώτηση του γιατί να επιλέξει κάποιος το CrossFit Piraeus για να αθληθεί απαντάται με το εξής τρίπτυχο.

  1. Υψηλό Επίπεδο Προπόνησης. Οι προπονητές μας είναι απόφοιτοι Ανωτάτων Σχολών και διαπιστευμένοι CrossFit Trainers. Έτοιμοι να λύσουν κάθε απορία σας και να σας δώσουν το επίπεδο προπόνησης θεωρητικής και πρακτικής που πραγματικά σας αξίζει. Μπορείτε να γνωρίσετε τους προπονητές μας εδώ.
  2. Κορυφαίος Εξοπλισμός και Εγκαταστάσεις. Έχουμε συνεργασία με την κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία στο χώρο του CrossFit, Rogue Fitness, από την οποία έχουμε πάρει τον καλύτερο δυνατό και αρτιότερο εξοπλισμό για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες τον αθλητών μας. Η εγκατάσταση του εξοπλισμού μας έχει γίνει με μελέτη φροντίδα για την καλύτερη δυνατή εμπειρία προπόνησης των αθλουμένων μας. Οι εγκαταστάσεις μας είναι τόσο indoor, όσο και outdoor. Στεγαζόμαστε σε ένα χώρο 600 cm2 , ο οποίος περιβάλλεται από γηπεδικές εγκαταστάσεις 600 cmεπίσης, δίνοντας όλο το “πακέτο”, το οποίο το συμπληρώνει η πισίνα μας στην οποία κάνουμε ειδικά CrossFit Workouts. Περισσότερα για τις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να δείτε εδώ.
  3. Άθληση και Διασκέδαση. Στο CrossFit Piraeus η προπόνηση γίνεται διασκέδαση, χάρη στο ευχάριστο και εξυπηρετικότατο προσωπικό μας, αλλά και στο καταπληκτικά διαμορφωμένο περιβάλλον μας. Ελάτε τώρα και ζήστε την εμπειρία CrossFit μέσα από τις προπονήσεις, τα challenges και τις ομαδικές συμμετοχές μας!Εάν θέλετε να ζήσετε και εσείς την εμπειρία CrossFit Piraeus, δεν έχετε παρά να έρθετε για μια δοκιμαστική προπόνηση! Σας περιμένουμε!
Want to know about our offers first?
Subscribe our newsletter

Subscribe our newsletter

This site is registered on wpml.org as a development site.